تاریخ انتشار: یکشنبه 1397/07/15 - 11:20
کد خبر: 285287

سیل ۲ استان دیگر را هم درگیر کرد/سیل و آبگرفتگی در ۳۷ شهرستان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به سه هزار و ۵۹۷ نفر در ارتباط با وقوع سیل در ۳۷ شهرستان ۶ استان کشور خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مرتضی سلیمی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی تسنیم درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به سیل‌زدگان و آسیب‌دیدگان ناشی از سیل اخیر در 6 استان کشور اظهار کرد: 37 شهرستان کشور در 6 استان گلستان، مازندران، گیلان، خراسان شمالی، اصفهان و یزد، به خاطر بارش‌های اخیر و وقوع سیل، تحت تاثیر قرار گرفتند.

این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر بیان اینکه طی دو روز گذشته از وقوع سیل، سه هزار و 597 نفر از خدمات امدادی بهره بردند افزود: همچنین در این مدت، 471 نفر از مسیر سیلاب نجات یافتند و 595 باب منزل مسکونی از آب تخلیه شدند.

سلیمی با اشاره به رهاسازی 130 دستگاه خودرو از سیل اضافه کرد: در حال حاضر در 37 شهرستان کشور، 696 امدادگر برای امدادرسانی به آسیب‌دیدگان فعال هستند و 9 فروند قایق نیز بکار گرفته شده است.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همچنین از توزیع 496 تخته پتو و سه هزار و 420 قوطی کنسرو بین آسیب‌دیدگان سیل اخیر خبر داد.

سلیمی تعداد فوتی‌های سیل اخیر را 5 نفر اعلام کرد و گفت: هر 5 فوتی مربوط به استان مازندران هستند که دو نفر بر اثر برخورد صاعقه و 3 نفر نیز غرق‌شدن در سیل، جان خود را از دست دادند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
یک بدعت خطرناک
فیلم | امروز در دانشگاه علامه چه خبر بود؟
در طول کلّ تاریخ شامات، پس از انبیاء و اوصیاء، رَجُلی به عظمت شهید نصرالله سر بلند نکرد
هشدار درباره سالمندی جمعیت
کاروان ایران دوباره طلایی شد
تنگه هرمز در کنترل کامل ایران است
هنر نباید از واقعیت کودک ایرانی فرار کند / تئاتر کودک فقط «حال خوب» نیست
 دادگاه ویژه روحانیت؛ نیاز به اصلاحات اساسی و شفافیت دارد
ملاک عدالت شما چیست؟!
درس فراموش‌شده نصرالله / وقتی خطوط قرمز یکی‌یکی شکسته شد
پروازهای ایران به چین، روسیه و ترکیه ادامه دارد
درمان بی‌خوابی در کُند شدن روند پیری بیولوژیکی موثر است
پیاده‌روی سریع‌تر یا بیشتر؛ کدامیک خطر مرگ زودرس را کاهش می‌دهند
دو شانس برای المپیک و تصمیم درباره پیاتزا
ارتباط هر ۱۰۰ گرم مصرف اضافی غذاهای آماده با افزایش خطر بیماری‌ها
۸ تفنگدار دریایی آمریکا در حمله موشکی ایران زخمی شدند
برخی مقامات خارجی در دیدار با پزشکیان اظهار شرمساری کرده‌اند
شهادت ۵ نیروی پدافند در تأمین امنیت آیین اربعین حسینی امسال
وزارت امور خارجه: مقاومت لبنان تا محاکمه عاملان ترور ادامه دارد
ادعای جدید ترامپ برای تأثیرگذاری بر بازارهای انرژی کشورش
ادعای مقام آمریکایی: ایران نمی‌تواند برنامه تسلیحات هسته‌ای داشته باشد!
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top